Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen Ön, amit eszik, ha egészséges, ha egészséges vagy.
A megfelelő diétával megtarthatja a megfelelő kilogrammot. Ezen túlmenően az öregedéskor javulhat az általános egészség és az életminőség, itt néhány ajánlás az evés módjának megváltoztatására – több gyümölcs fogyasztása – több zöldség hozzáadása az étrendhez (paradicsom szendvicsben, paprika) pizza vagy több zöldség tészta szósszal).
Ahhoz, hogy a rágcsálnivalókat folyamatosan készítsük, tartsuk fenn és fagyasszuk le, cserélje ki a salátaöntetet zsírmentes és alacsony kalóriatartalmú salátával, válasszon alacsony zsírtartalmú vagy alacsony zsírtartalmú tejterméket. az élelmiszerek, amelyeket minden nap más, hasonló táplálkozási tartalommal fogyasztanak, de kevésbé kalóriákkal Fizikai gyakorlatok A titok az egészséges életmódhoz Tedd az edzőteremben olyan gyakran, amennyit csak tudsz, fuss vagy sétálj a kutyáddal.
Bármilyen mérsékelt intenzitású mozgás jó, amíg aktív marad, a fizikai aktivitás elősegíti az immunrendszert és segít megelőzni a szívbetegségeket, a cukorbetegséget és az elhízást, javítja a mentális egészséget és megakadályozza a depressziót. a rugalmasság fenntartása, az osteoporosis és a törések kockázatának megakadályozása, a hangulat javítása és a szorongás és a depresszió tüneteinek csökkentése, az önbecsülés fokozása, az idős emberek memóriaminőségének javítása és a stressz csökkentése.
Ha nem érzi magát a strukturált programhoz, akkor fokozatosan kezdje el. A mozgás minden típusa kalóriát éget, hetente egyszer állítsa le a TV-t, és több mozgást végez a családjával. Minden jobb, mint a kanapén. Parkolja el autóját távol otthonától, sétáljon kutyájával, sétáljon a futópadon legalább 5 percig. A házi feladatot. A hó tisztítása, a kert gondozása, a padló érése, a figyelemfelkeltő tevékenységek elvégzése, és a ház tisztasága. Amikor beszélünk a telefonon, mozogj, ne ülj egyedül, akkor teheted a takarítást, vagy csak mozoghatsz. Ez egy nagyon jó módja annak, hogy mozogj, miközben csinálsz valamit.